Alfred pähkinänkuoressa

Vuokrattava ala 12 000 m²


9 kerrosta + 140 autopaikkaa


Kerroskorkeus jopa 5 m


Kattoravintola ja näyttävät edustustilat


LEED Platinum + A-energialuokka


Suunnittelun keskiössä hyvinvointi ja viihtyvyys

1 Kerros

Alfredin sydän on sen katutason lämminhenkinen, vehreä ja avara sisääntuloaula

Tervetuloa kahvikupposelle!

Heti sisäänkäynnistä avautuvat näkymät läpi koko talon aina sisäpihan puutarhaan saakka. Tunnelmallisen aulan kahvila houkuttelee talon työntekijät ja ympäristön asukkaat virkistäytymään Alfredin keitaan siimeksessä. Isoja tapahtumia varten aulaan on yhdistettävissä ensimmäisen kerroksen muuntuva neuvottelutila/ auditorio.

Viihtyisät tilat houkuttelevat toimistolle

Työntekijöiden hyvinvointi on suunnittelumme dna:ssa. Sen merkitys korostuu työelämässä etenkin nyt, kun parhaista tekijöistä käydään kisaa. Kun hybridityötä tekevät asiantuntijat halutaan kohtaamaan ja loistamaan yhdessä, työympäristössä on oltava vetovoimaa. Inspiroivat, teollisen historian tekemisen meininkiä henkivät puitteet ovat mainio vauhdittaja, kun tavoitteena on yhdessä luominen, työssä viihtyminen ja työn flow.

Vapaata liiketilaa nopeimmille

Katutason liiketilat tarjoavat vuokralaisilleen erinomaisen tilaisuuden saada uutuuttaan hohtavat, omien toiveiden mukaiset tilat Helsingin kantakaupungista, vilkkaasti sykkivän Vallilan sydämestä.

Ensimmäisen kerroksen kahvila viheristutuksineen, taustalla leveät portaat toiseen kerrokseen ja toisen kerroksen aulatilojen ikkunat.
Alustava visualisointi
Ensimmäisen kerroksen pohjapiirros

Tilakonseptit – sopusoinnussa ympäristön kanssa

Alfredin sisätilojen materiaaleissa kunnioitetaan lähiympäristöä ja sen teollista historiaa. Sisustuskonseptit ovat saumattomasti yhtä koko rakennuksen arkkitehtuurin kanssa ja niiden lähtökohtina toimivat rouhean lämmin, terrakotta tiili, luonnonläheiset puumateriaalit ja näyttävä metalli. Vuokralaisemme voivat vapaasti hyödyntää sisustuskonsepteja luodessaan toimitilastaan yrityksensä näköisen. 

Tiili

Ammentaa sävyjä
lähiympäristöstä

Punainen terrakotta

Vaalea kuusi

Lämmin

Miellyttävä

Puu

Kevyt ja ilmava

Luonnonläheinen

Vaaleat pinnat

Vaalea puu

Betoni

Vihreän eri sävyt

Metalli

Materiaalit ja tunnelma
paikan historiasta

Rouhea

Metalli

Vaalea puu

Betoni

Pehmeät pinnat


2-5 Kerros

Toimivat, muuntojoustavat toimitilat tarpeidenne mukaan – pitkälle tulevaisuuteen

Joustavat ja laadukkaat toimitilat

Tulevaisuuden työpaikoilla tarvitaan tilallisesti muuntuvia, tarpeen mukaan joustavia toimitiloja, jotka täyttävät myös yrityksen asiakaspalvelun ja laadukkaan edustamisen vaatimukset. Katutasolta ylimpiin kerroksiin saakka on tarjolla joustavia, vuokralaisten tarpeiden mukaan muokattavia tiloja kaikenkokoisille organisaatioille.

Talon infrastruktuuri ja tekniset ratkaisut ovat askeleen aikaansa edellä. Kun perinteet ja uusin älyteknologia kietoutuvat yhteen, syntyy lämminhenkinen, toiminnoiltaan edistyksellinen työympäristö. Se antaa loistavat edellytykset luoda yhdessä uutta – pitkälle tulevaisuuteen.

Tutustu myös rakennuksen vastuullisuuteen.

Alustava visualisointi Vallilan Alfredin valoisasta toisesta kerroksesta.
Alustava visualisointi
Kolmannen kerroksen pohjakuvassa esimerkkikalustus yhdelle organisaatiolle.

Esimerkkikalustus yhdelle käyttäjälle

Pinta-ala: 1 755 m2

TYÖPISTEET KPL
Ergonominen avotila 100
Neuvotteluhuone (30)/135
Taukotila 36
Monimuoto 72
Yksilötyöskentely 8
Yht. 351
Neljännen kerroksen pohjakuvassa esimerkkikalustus neljälle eri yritykselle.

Esimerkkikalustus neljälle käyttäjälle

Pinta-ala: 1 755 m2

TYÖPISTEET KPL
Ergonominen avotila 24
Neuvotteluhuone (12)/41
Taukotila 12
Monimuoto 12
Yksilötyöskentely 2
Yht. 91
TYÖPISTEET KPL
Ergonominen avotila 24
Neuvotteluhuone (10)/30
Taukotila 12
Monimuoto 13
Yksilötyöskentely 2
Yht. 81
TYÖPISTEET KPL
Ergonominen avotila 24
Neuvotteluhuone (8)/33
Taukotila 12
Monimuoto 13
Yksilötyöskentely 2
Yht. 84
TYÖPISTEET KPL
Ergonominen avotila 28
Neuvotteluhuone (8)/33
Taukotila 18
Monimuoto 12
Yksilötyöskentely 2
Yht. 93

6-8 Kerros

Runsaasti valoa, viherkattoja, näkymiä ja avaruutta

Viherkattoja, valoa ja tekemisen rauhaa

Rakennuksen kerrokset 6, 7 ja 8 kohoavat ympäröivää rakennuskantaa korkeammalle, joten näkymät ikkunoista avautuvat muita kerroksia laajemmalle alueelle. 7. kerroksesta alkaen rakennettua kerrospinta-alaa on alempia kerroksia vähemmän, joten kerrosten ikkunoista näkyvät alempien kerrosten viherkattojen istutukset.

Kuvittele aamuauringon ensisäteet Vallilan kattojen yllä. Ympärillä näet uuteen työpäivään heräävän, Vallilan toimeliaan sykkeen. Viherkattojen kasvit kurottavat kohden valoa ja katseesi yltää niiden yli pitkälle taivaanrantaan. Olet Vallilan sydämessä – ja samalla keskellä alkavan päivän huikaisevaa valoa ja rauhaa.

Alustava visualisointi Vallilan Alfredin toimistotiloista kerroksessa 6, 7 tai 8.
Alustava visualisointi

Ylin kerros

Ainutlaatuiset kattoterassit, ravintola, kuntokeskus ja Boardroom

Terassi ja ravintola kattojen yllä

Viihtyisän toimistotalon huipentuma on sen ylin kerros 9, jonka tilat tarjoavat palveluita talon ja ympäristön asukkaille aamusta myöhäiseen iltaan. Valoisat tilat avaavat upeat näkymät pitkälle yli Vallilan kattojen. Ravintolan terassilla voit seurata urbaanin alueen vilinää melulta suojassa nauttien auringosta, raikkaista juomista ja hyvästä ruoasta.

Hyvinvointitilat kuntoiluun, rentoutumiseen ja vilvoitteluun

Kun haluat pitää huolta itsestäsi, kerroksen kuntokeskus tarjoaa käyttöösi uudet laitteet ja ainutlaatuiset näkymät, jotka virkistävät mieltä jo sinällään. Sieltä voi seurata vaikkapa alueen kehittymistä tai suunnata katseen kauaksi kaukaisuuteen. Viereisen hyvinvointistudion viihtyisissä tiloissa hoidat kehon ja mielen hyvinvointia vaikkapa jooga- tai pilatestunneilla. Vehreän wellness-terassin kauniit puitteet mahdollistavat rentouttavan tauon pitämisen raittiissa ilmassa työn tai liikunnan lomassa.

Vallilan valoisin neuvottelutila

Ylimmän kerroksen aitiopaikalla on koko taloa palveleva kokoustila, Boardroom. Suuret ikkunat kolmeen ilmansuuntaan antavat ajatuksille ja ideoille tilaa lentää! Näissä valoisissa puitteissa syntyvät yhteistyön parhaat hedelmät ja hyvät päätökset. Päivän päätteeksi on mukava mennä yhdessä viereiseen ravintolaan nostamaan maljat yhteistyön kunniaksi.

Alustava visualisointi Vallilan Alfredin ylimmästä kerroksesta, jossa näkyvät Boardroom ja ravintolan terassi.
Alustava visualisointi
Esimerkkikalustus ylimmästä kerroksesta.

9. kerros - Tilajako

Näyttävä aulatila, viihtyisät viherkatot ja vehreät terassit luovat persoonallisen ja luonnonläheisen keitaan Vallilan sydämeen.

Helposti saavutettavissa olevat toimitilat tarjoavat uudenlaisen, muusta katukuvasta poikkeavan tilan, jonne tullaan nauttimaan työn flowsta, viettämään vapaa-aikaa seurustellen tai hiljentymään vehreyden äärelle.